Opening Integraal Kindcentrum De Ploeg


Op woensdag 9 juli 2014 van 10:30 tot 12:00 uur vindt er op het schoolplein van PCBS De Ploeg een heuse happening plaats. Leerlingen en leerkrachten van De Ploeg zullen artiesten zijn in een bijzonder familiecircus. Met een feestelijke act tijdens dit circus wordt het eerste Integraal Kindcentrum (IKC) in Apeldoorn officieel geopend.

Integraal Kindcentrum De Ploeg (IKC De Ploeg)
Na een voorbereiding van ruim drie jaar en een intensieve samenwerking van PCBS De Ploeg, Kinderopvang OOK en ouders wordt IKC De Ploeg op woensdag 9 juli een feit. 
Uniek in deze samenwerking is het feit dat personeel zowel in de opvang als in de school inzetbaar is, waarbij de doorgaande leerlijn en de continuïteit in de pedagogische aanpak zijn gewaarborgd. Doordat de functies deels onderling uitwisselbaar zijn, is er één groot team ontstaan. School en kinderopvang zijn tijdens dit proces voortdurend in gesprek geweest met de ouders, zodat het IKC een breed gedragen samenwerkingsverband is geworden. Ook in de toekomst blijven ouders hierbij een belangrijke rol spelen. Hierdoor kunnen kinderen van 0 tot en met 12 jaar in een veilige en vertrouwde omgeving opgroeien, spelen en leren en dat alles onder één dak. 

Waar: PCBS De Ploeg, Burgersveld 24, Apeldoorn
Wanneer: woensdag 9 juli 2014, van 10.30 uur tot 12.00 uur
Voor wie: kinderen en ouders van IKC De Ploeg, genodigden en de pers
 
 
 
balk_oranje.jpg