Alle PCBO-scholen open op 10 oktober

Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor jou als ouder en je kind. Bij PCBO zijn maar liefst 27 scholen in en rondom Apeldoorn aangesloten. De keuze is dus enorm. Nieuwsgierig naar wat onze basisscholen te bieden hebben? Bezoek dan één of meerdere scholen tijdens de open dag op 10 oktober van 9.00 tot 12.00 uur.  

Open dag 

De open dag is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige wijze de sfeer te ervaren op de basisschool en in gesprek te gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Op de meeste scholen kun je op de open dag ook een kijkje nemen bij de opvangruimtes van kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang (wanneer aanwezig) en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers. 

Zoek een PCBO school 

Bekijk hier welke scholen aangesloten zijn bij PCBO en bij jou in de buurt zijn. Kom gerust langs. Nieuwsgierig naar alle scholen van Apeldoorn? Neem dan een kijkje op www.basisscholenapeldoorn.nl.    

alt

balk_oranje.jpg