Nieuws

  1. Nieuws

“Een dier in het onderwijs werkt verbindend en geeft zelfvertrouwen”

04-10-2018 / nieuws

Het is vandaag dierendag. Een aantal van onze PCBO-scholen heeft ook dieren op school. Directeur Robert van Montessorischolen Passe-Partout Centrum en Kerschoten neemt regelmatig zijn hond mee naar school. Ook hebben veel klassen van Passe-Partout een klassendier waar de kinderen gezamenlijk zorg voor dragen. Denk hierbij aan een hond, cavia’s, een konijn, baardagame, halsbandleguaan of gerbils. Robert en leerlingen Eva en Tess vertellen enthousiast wat een dier in de klas doet.  

[...] Lees meer

Day after Prinsjesdag

19-09-2018 / blog

Op Prinsjesdag presenteerde ons kabinet trots de toegenomen koopkracht voor 9 van de 10 mensen. Hoera, een beetje extra in de portemonnee, daar wordt al lang op gewacht ...

[...] Lees meer

Luuk en Koen kunnen eindelijk op de fiets naar school!

10-07-2018 / nieuws

Luuk en Koen kijken hun ogen uit op het schoolplein van PCBO De Regenboog Osseveld in Apeldoorn. Het is hun eerste kennismaking met hun nieuwe school waar ze na de zomervakantie naartoe gaan. In plaats van elke dag met het busje naar Arnhem kunnen ze in augustus met de fiets naar school. 

[...] Lees meer

Emmaschool start Daily Mile

09-05-2018 / nieuws

Wethouder Nathan Stukker gaf vandaag het startschot voor de Daily Mile die alle kinderen van PCBO Emmaschool vanaf nu elke week gaan lopen. 

[...] Lees meer

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.