Nieuws

  1. Nieuws

Medewerkers PCBO sporten vanaf januari met 40% korting

22-11-2018 / nieuws

Bij PCBO Apeldoorn vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten. Dit zit hem in een gezonde werk-privé balans, je thuis voelen op je werkplek en in je team en in gezond eten (denk aan de fruitkist die elk team heeft ontvangen op de Dag van de Leraar). Maar bij lekker in je vel zitten hoort ook voldoende beweging. Tamara, collega van De Kring had hiervoor een goed idee en dit zijn we gaan uitzoeken. Zodoende kunnen medewerkers van PCBO Apeldoorn vanaf januari 2019 met gemiddeld 40% korting sporten in de sportschool. 

[...] Lees meer

Update ICT-ontwikkelngen binnen PCBO Apeldoorn

06-11-2018 / nieuws

De afgelopen periode hebben er weer heel veel ICT-ontwikkelingen plaats gevonden bij PCBO Apeldoorn. Veel ontwikkelingen ontzorgen onze medewerkers, ondersteunen ons onderwijs en komen tegemoet aan de nieuwe privacywetgeving die van kracht is.

[...] Lees meer

"Kinderarts dat wil ik worden"

31-10-2018 / blog

“Kinderarts, dat wil ik later worden”, zegt Zaara Wahab resoluut. Samen met haar school PC Daltonschool Icthus en haar ouders meneer en mevrouw Wahab werkt ze nu hard om haar voorlopige mavo-advies, havo-advies te laten worden aan het einde van het jaar. “Als je een bepaald doel hebt, moet je daarvoor gaan”, zegt meneer Wahab.

[...] Lees meer

“Ik vind vwo beter bij mij passen!”

31-10-2018 / blog

Fleur heeft het wel duidelijk voor ogen; zij wil naar het vwo. “Ik vind vwo beter bij mij passen en ik denk ook wel dat ik kan het kan halen.” Ook haar ouders, vertegenwoordigd door moeder Leonie, zijn enthousiast: “Ik vind het heel stoer. Als ze het wil en aankan moet ze dat zeker gaan doen.”

[...] Lees meer

Peuteropvang: sneller en beter inspelen onderwijsbehoeften

16-10-2018 / nieuws

Steeds meer PCBO-scholen bieden ook onderwijs voor kinderen van nul tot twee jaar: kinderopvang en/of van twee tot vier jaar: peuteropvang. Onlangs zijn ook PCBO Koningin Julianaschool en PC Daltonschool Ichthus gestart met peuteropvang. Dit doen ze niet alleen maar in samenwerking met peuteropvangcentra zoals DOK13 of Bixo. Daphne, locatieleider PCBO Koningin Julianaschool: Mooi is dat je de onderwijsbehoeften van het kind al grotendeels in beeld hebt op het moment dat het start in groep 1.”  

[...] Lees meer

Day after Prinsjesdag

19-09-2018 / blog

Op Prinsjesdag presenteerde ons kabinet trots de toegenomen koopkracht voor 9 van de 10 mensen. Hoera, een beetje extra in de portemonnee, daar wordt al lang op gewacht ...

[...] Lees meer

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.