Alle PCBO-scholen open op 10 oktober

  1. Open dag 10 oktober 2018

Alle PCBO-scholen open op 10 oktober

Kom langs!

Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor jou als ouder en je kind. Kom kijken op een open dag of een school bij jou en je kind past. 

Bij PCBO zijn maar liefst 27 scholen in en rondom Apeldoorn aangesloten. De keuze is dus enorm. Nieuwsgierig naar wat onze basisscholen te bieden hebben? Bezoek dan één of meerdere scholen tijdens de open dag op 10 oktober van 9.00 tot 12.00 uur.

Open dag

De open dag is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige wijze de sfeer te ervaren op de basisschool en in gesprek te gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Op de meeste scholen kun je op de open dag ook een kijkje nemen bij de opvangruimtes van kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang (wanneer aanwezig) en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

Zoek een PCBO school

Bekijk hier welke scholen aangesloten zijn bij PCBO en bij jou in de buurt zijn. Lees hier meer over hoe je tot een keuze van een basisschool kan komen.

Kom gerust langs. Nieuwsgierig naar alle scholen van Apeldoorn? Neem dan een kijkje op www.basisscholenapeldoorn.nl.  

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.