Menu

Dit zijn wij

PCBO Corporate 2023

Samen jezelf zijn

Ieder mens wordt geboren als zichzelf. En het is in de huidige tijd best een kunst jezelf te zijn en jezelf te blijven. Daar is bij PCBO volop tijd, aandacht en ruimte voor. Door het samen te doen en samen te werken. Samen met de 25 scholen, samen met onze leerlingen en hun ouders/verzorgers, samen met onze medewerkers en andere stakeholders.

Samen geeft ons kracht, terwijl we tegelijkertijd nooit het individu uit het oog verliezen. Bij PCBO kan en mag iedereen zichzelf zijn. We respecteren ieders eigenheid, waardoor je kunt groeien en bloeien op een manier die bij jezelf en bij de groep past. Iedereen is verschillend, maar uiteindelijk zijn we allemaal gelijk. En dat maakt, dat je bij PCBO samen jezelf kunt zijn.

RB Woudhuis 6 (akkoord)

Christelijk, veelkleurig en respectvol

PCBO Apeldoorn maakt werk van christelijk basisonderwijs. Vanuit die inspiratie leren wij onze leerlingen hun plek in een diverse samenleving in te nemen, waar wij verschillen zien als rijkdom. De basis voor deze visie vinden we in Bijbelverhalen. Daarom vinden we het ook belangrijk om volop ruimte te geven voor levensbeschouwelijke tradities. Alleen zo kunnen we onze leerlingen echt meer leren over begripvol samenleven, over burgerschap en verscheidenheid in de wereld. In de klas voeren we een open gesprek over verschillende zienswijzen en levenservaringen, met respect voor elkaar. Door dit gesprek en het inbrengen van verschillende levensbeschouwelijke bronnen helpen we leerlingen hun eigen identiteit te ontwikkelen. We heten dan ook iedereen welkom die wil bijdragen aan deze veelkleurigheid. In de klas en in de samenleving.

Lees meer over onze christelijke identiteit

werken bij

Wij staan ervoor

Je zult het vast begrijpen… bij PCBO Apeldoorn staan we graag voor de klas. En we staan voor nog zoveel meer. Als organisatie en als werkgever. Bij PCBO Apeldoorn staan we namelijk ook voor het werkplezier van al onze medewerkers. Wie je ook bent en welke functie je ook hebt. 

PCBO Apeldoorn is een grote en gezonde onderwijsorganisatie. We hechten veel waarde aan het behouden en verder ontwikkelen van de kwaliteit van ons onderwijs. Maar ook de kwaliteit van onze mensen krijgt elke dag opnieuw volop aandacht. We vragen veel van nieuwe collega’s en stellen daar graag ook veel tegenover. Zodat we samen kunnen staan voor het best mogelijke basisonderwijs op onze 25 scholen.

Interesse in PCBO Apeldoorn als werkgever? 

werkenbijpcboapeldoorn.nl

Verbinding

Verbinding. Ook daar staan we voor. Want ook al werken onze medewerkers verspreid over 26 verschillende locaties... samen vormen we één PCBO Apeldoorn! Daarom organiseren we een aantal keer per jaar bijeenkomsten waarvoor al onze medewerkers worden uitgenodigd. Van beachparty, tot kennisevenement. En van seminar tot kerstbeleving. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Personeelsfeest 2024

Kerstbeleving 2023

Proeflokaal 2023

Kerstbeleving 2022